Werken bij HartingBank

Maak jij ook graag meer mogelijk voor zorgorganisaties en hun cliënten? En heb je een klantgerichte instelling en een hart voor de zorg? Dan is werken bij HartingBank iets voor jou.

Vacatures Werken bij HartingBank

Bijdragen aan de beste zorg

HartingBank (onderdeel van Medux) biedt producten en diensten aan via een landelijk netwerk van vestigingen en internet. Daarbij richten we ons op zorgorganisaties en ook op belangrijke zorgpartners als gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Onze missie: een positieve bijdrage leveren aan de zelfstandigheid, vrijheid en levensvreugde van mensen met een (tijdelijke) functiebeperking.

HartingBank vacatures monteurs

Wij zoeken monteurs

HartingBank zoekt geregeld medewerkers voor functies in de techniek, logistiek, advies, administratie en management. Op dit moment zoeken wij monteurs die er plezier in hebben om mensen met een bewegingsbeperking verder te helpen. Is dat iets voor jou?

Actuele vacatures

Wil je deel uitmaken van ons ambitieuze team van medewerkers? Bij HartingBank | MHG | Medux weet je waar je voor werkt. Kijk op Wetenwaarjevoorwerkt.nl voor onze actuele vacatures.

Bekijk onze actuele vacatures