Zorghulpmiddelen Depot

Icoon Dienst Zorghulpmiddelen Depot

U heeft niet altijd dezelfde of evenveel hulpmiddelen nodig. Middelen die op de ene locatie niet worden gebruikt, kunnen op een andere worden ingezet. Het Zorghulpmiddelen Depot biedt een efficiënte oplossing die ruimtewinst oplevert, kosten bespaart en waarbij u de hulpmiddelen van uw zorgorganisatie efficiënt inzet.

Alles voor u geregeld

Met onze depotdienst wordt alles voor u geregeld. Op uw verzoek halen wij een hulpmiddel bij u op. We reinigen en repareren het, zodat het weer in perfecte staat is. Zolang u wilt, bewaren wij het hulpmiddel in het depot. Wij leveren het weer af waar en wanneer dat nodig is. Met het Zorghulpmiddelen Depot beschikt u altijd over het juiste hulpmiddel op de juiste plaats en wordt uw voorraad optimaal benut.

Inzicht in uw depotvoorraad

Met de klantenportal Mijn HartingBank heeft u direct een helder overzicht van uw hulpmiddelen. U ziet welke in gebruik zijn op uw locaties en welke beschikbaar in het depot. Dit voorkomt onnodige aanschaf van nieuwe hulpmiddelen. Online regelt u eenvoudig een verplaatsing van of naar het depot.

De voordelen van het Zorghulpmiddelen Depot

  • Meer ruimte op uw locaties
  • Beschikbare hulpmiddelen efficiënt inzetten
  • Voorkomt onnodige aanschaf van hulpmiddelen
  • Geen zorgen over logistiek

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag de mogelijkheden van het Zorghulpmiddelen Depot voor uw organisatie. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.