Verplaatsing

Dienst Verplaatsing hulpmiddelen

Hulpmiddelen die u op de ene locatie (tijdelijk) niet meer nodig heeft, kunt u op een andere plek vaak goed gebruiken. HartingBank regelt de verplaatsing van al uw hulpmiddelen van A naar B, binnen een locatie of naar andere locaties van uw organisatie. Of het nu gaat om een tillift, een extra groot obesitasbed of meerdere hulpmiddelen die u wilt verhuizen, wij zorgen voor het vervoer en dat de hulpmiddelen direct weer gebruiksklaar zijn.

Weer snel inzetbaar

Het verplaatsen en weer opbouwen van hulpmiddelen is vakwerk. Onze monteurs zorgen dat dit deskundig gebeurt, en dat u de verplaatste hulpmiddelen weer snel en veilig kunt inzetten op de andere locatie. Met name bij zware, grote of grote aantallen hulpmiddelen is het prettig en efficient wanneer u de logistiek kunt uitbesteden.

Ik zorg dat uw hulpmiddelen direct weer gebruiksklaar zijn op de gewenste locatie.

Online snel geregeld

Op de klantenportal Mijn HartingBank dient u eenvoudig een aanvraag in voor de verplaatsing van een hulpmiddel. Uw aanvraag wordt direct geregistreerd en onze medewerkers komen in actie om uw hulpmiddel te verplaatsen. Op Mijn HartingBank volgt u de status van uw verplaatsingsverzoek en heeft u altijd een helder overzicht van al uw serviceaanvragen.

Wat kan HartingBank u bieden?

  • Geen zorgen om logistiek
  • Ruimte op uw locaties
  • Hulpmiddelen gebruiksklaar herplaatst
  • Hulpmiddelen inzetten waar ze nodig zijn

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag de mogelijkheden van onze verplaatsingsdienst voor uw organisatie. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.