Onze partners

HartingBank heeft een nauwe samenwerking met haar leveranciers. Samen met onze leveranciers biedt HartingBank kwalitatieve zorghulpmiddelen waarmee wij de zorgmedewerkers de best passende oplossingen bieden. Graag stellen wij een aantal van onze leveranciers aan u voor.

Hermann Bock GmbH kijkt terug op meer dan 100 succesvolle jaren. De verpleegbedden van bock zorgen voor een betere levenskwaliteit door meer welzijn met elke innovatie die gericht is op het bevorderen van een goede gezondheid. Dit is hun bijdrage aan een goed functionerende, efficiënte gezondheidszorg.

Deron verbetert het slaapcomfort binnen de gezondheidszorg met constante innovaties op het gebied van ligcomfort, decubituspreventie en het vermogen doeltreffende oplossingen te bieden voor mensen met pijnklachten. Met hun bedden, matrassen en slimme slaapoplossingen verhogen zij de levenskwaliteit van uw cliënten.

wissner-bosserhoff Nederland B.V. is onderdeel van de LINET Group SE, een toonaangevende wereldwijde producent en leverancier van bedden voor de ouderenzorg en ziekenhuizen. Het succes is gebaseerd op innovaties die in meer dan 100 landen wereldwijd de normen in de gezondheidszorg verbeteren.