Reparatie

Dienst reparaties en storingen

Naast preventief onderhoud, zorgen wij ook voor uw hulpmiddelen wanneer deze onverwacht niet functioneren of kapot gaan. Van kleine reparaties tot het verhelpen van storingen: wij zorgen ervoor dat uw hulpmiddelen piekfijn in orde zijn en daardoor altijd direct inzetbaar.

Snel weer in gebruik

Kleine reparaties voeren wij als het kan ter plekke bij u op locatie uit, zodat het hulpmiddel zo kort mogelijk buiten gebruik is. Bij grotere reparaties en hogere kosten overleggen wij altijd eerst met u. Indien nodig ontvangt u een vervangend hulpmiddel. De HartingBank vestiging bij u in de buurt voert de service uit.

Spoedreparaties

Bel voor spoedreparaties met het servicenummer van uw vestiging.

Uw hulpmiddelen in optimale staat

  • Deskundig gerepareerd
  • Vervangend hulpmiddel
  • Spoedreparaties: 24/7
  • Volgens NEN-ISO normen

Online snel geregeld

Op de klantenportal Mijn HartingBank dient u eenvoudig een aanvraag in voor de reparatie van een hulpmiddel, of geeft u een storing door. Uw aanvraag wordt direct geregistreerd en onze medewerkers komen in actie om uw hulpmiddel te repareren. Op Mijn HartingBank volgt u de status van uw reparatieverzoek en heeft u altijd een helder overzicht van al uw serviceaanvragen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag de mogelijkheden van onze reparatiedienstverlening voor uw organisatie. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.