Onderhoud

Dienst onderhoud

U wilt zeker zijn dat uw cliënten en medewerkers veilig gebruik kunnen maken van zorghulpmiddelen. HartingBank helpt door uw hulpmiddelen jaarlijks te controleren en preventief te onderhouden. Hierdoor gaan ze langer mee en zijn minder tussentijdse reparaties nodig. Zo haalt u het maximale uit uw investering in uw zorghulpmiddelenpark en bent u verzekerd van optimaal functionerende hulpmiddelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Tijdens het jaarlijks onderhoud controleren wij al uw hulpmiddelen op veiligheid, kwaliteit en technisch functioneren. Dit preventieve onderhoud gebeurt volgens vaste protocollen en richtlijnen van fabrikanten. Wij adviseren u over vervanging, reparatie of onderhoud. Indien nodig voeren we kleine reparaties en onderhoud uit, zoals het smeren, afstellen en reinigen van onderdelen.

Door uw hulpmiddelen preventief te onderhouden gaan ze langer mee en zijn minder tussentijdse reparaties nodig.

Keuring

Voor risicovolle hulpmiddelen, zoals til- en transferhulpmiddelen en diverse elektrische hulpmiddelen, gelden landelijke normeringen en verplichtingen voor periodieke keuring. Onze gecertificeerde medewerkers keuren uw hulpmiddelen in de vereiste frequentie en volgens geldende normen. De bevindingen ontvangt u in keuringsrapportages. Hiermee voldoet u als zorgorganisatie aan de verplichting om veiligheid te creëren voor uw personeel en cliënten.

Uw hulpmiddelen compleet onderhouden

  • Verlenging levensduur hulpmiddelen
  • Frequente onderhoudsrapportages
  • Onderhoud volgens HKZ en NEN-normen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag de mogelijkheden van het onderhoud van uw zorghulpmiddelenpark. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.