In- en uithuisservice

Bij het vervangen of het leveren van een groot aantal producten komt veel kijken. Speciaal voor onze klanten coördineren wij de volledige levering, registratie en afvoer van zorghulpmiddelen. De verhuizing wordt zo efficiënt mogelijk ingericht en gepland, zodat uw medewerkers zich kunnen richten op hun dagelijkse werkzaamheden en het zorgproces niet wordt verstoord.

Volledige coördinatie

Onze productspecialisten adviseren u eerst over de beste zorghulpmiddelen voor uw organisatie en cliënten. Samen met u maken we vervolgens een inventarisatie en planning voor de verhuisdag. We helpen bij de voorbereiding, maken afspraken met leveranciers en verzorgen de administratieve afhandeling. Ook bespreken we de planning met de schoonmaak en verzorging van uw locatie.

De nieuwe hulpmiddelen leveren en plaatsen we in de kamers van uw cliënten. Hierbij houden we rekening met de toegankelijkheid van de afdelingen en bezetting van de liften.

In samenwerking met Stichting Winning Wheels worden afgeschreven hulpmiddelen opgehaald, gerepareerd en geschonken aan mensen met een fysieke beperking in landen zoals Marokko en Suriname. Zo geven we oude hulpmiddelen een tweede leven.

Bekijk hoe zo’n verhuisdag eruit ziet!

Of het nu gaat om een groot aantal tilliften of bedden; ik help u graag bij de organisatie en coördinatie van de volledige levering.

Anneke Hooijenga, Projectleider Implementatie

Inrichting verpleegkamers

Wij denken ook graag met met u mee over de totale inrichting van verpleegkamers. Wij bieden bijpassende nachtkastjes, kledingkasten, bedleestafels, stoelen en op maat gemaakte eettafels.

Benieuwd naar de ervaring van HWW zorg over de complete inrichting van de nieuwe locatie?

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Advies bij grootschalige levering of vervanging
  • Volledige coördinatie van in- en uithuizen
  • Afgekeurde zorghulpmiddelen krijgen een tweede leven
  • Complete inrichting van verpleegkamers met bijpassend meubilair

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u een groot aantal hulpmiddelen vervangen en zeker weten dat uw oude hulpmiddelen goed terechtkomen? Dan is HartingBank er voor u. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, advies, of een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.