Over HartingBank

Partner voor zorgorganisaties

HartingBank levert, beheert en onderhoudt zorghulpmiddelen voor zorgorganisaties. Onze professionals denken en doen mee met onze klanten, als een echte partner. Zij adviseren over de juiste hulpmiddelen, mogelijkheden voor financiering en over oplossingen om zorghulpmiddelen efficiënter in te zetten. Op basis van ons advies helpen wij onze klanten doordacht en duurzaam te investeren voor de lange termijn.

 

Samen realiseren wij mogelijkheden

Hoe we dat doen? Door regelmatig met onze klanten in gesprek te gaan, goed te luisteren en te acteren op behoeften. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren naar de wensen van onze klanten. Wij zetten onze kennis en expertise in om de beste oplossing voor elke zorgorganisatie te vinden. Wij denken mee, ook over hulpmiddelen bij specialistische zorg, zoals decubitus of obesitas. Veel van onze klanten ontzorgen wij door het totale hulpmiddelenbeheer te organiseren, zodat zij zich kunnen concentreren op het verlenen van excellente zorg voor hun cliënten.

De voordelen van werken met HartingBank

Totaalleverancier
  • Wij zijn totaalleverancier en kunnen de gehele dienstverlening rondom zorghulpmiddelen verzorgen. Zo hebben onze klanten hier geen omkijken naar en schakelen zij slechts met één partij.
Merkobjectief
  • Wij zijn merkobjectief: wij zijn niet gebonden aan bepaalde fabrikanten, importeurs of merken. Wat onze klant vraagt is ons uitgangspunt, samen kiezen we de beste oplossingen voor hun organisatie en cliënten.
Specialismen
  • Wij hebben brede en specialistische expertise: onze productspecialisten delen hun kennis, over onder meer decubitus, fysiotherapie en cliëntgebonden rolstoelen graag. Zij adviseren, trainen en begeleiden zorgprofessionals bij het juiste gebruik van hulpmiddelen.
Financieringsmogelijkheden
  • Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden: in afstemming met onze klant onderzoeken we de meest geschikte financieringsvorm(en).
Dichtbij
  • Wij leveren vanuit een vestiging in de buurt: met vestigingen door heel het land kunnen wij onze klanten altijd snel bedienen.

Onderdeel van Medux

HartingBank is het intramurale merk van Medux. Dit is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Medux omvat organisaties die gespecialiseerd zijn in levering en beheer van zorghulpmiddelen voor zorgorganisaties en particulieren. Gezamenlijk kunnen wij over de gehele extramurale en intramurale keten met u meedenken. Dit kan gaan om duurzame, kostenefficiënte oplossingen, de strategische invulling van het zorghulpmiddelenbeleid, maar ook om praktische adviezen.