Alle hulp en middelen

voor zorgorganisaties

HartingBank werkt momenteel voor meer dan 195 organisaties zoals verpleeg- en verzorgingshuizen, gehandicapteninstellingen en ziekenhuizen. Maar ook voor revalidatiecentra en scholen. Wij werken samen met zorgprofessionals en denken mee over de gehele dienstverlening rondom zorghulpmiddelen. Samen met u kiezen wij de beste oplossingen voor uw organisatie en cliënten.

U bent er voor uw cliënten

HartingBank vindt dat u de optimale hulp en middelen moet hebben om er voor uw cliënten te zijn. Nu, en zeker ook in de toekomst. Veel van onze klanten zijn op zoek naar een partner die hen kan ondersteunen in alle facetten rondom zorghulpmiddelen. Ze willen hierin volledig ontzorgd worden, zodat hun zorgmedewerkers zich kunnen concentreren op het verlenen van excellente zorg voor cliënten.

Wij zijn er voor u

HartingBank is de juiste partner. Voor levering en onderhoud van uw zorghulpmiddelen. Als u ze efficiënter en duurzamer wilt inzetten. Of als u het totale hulpmiddelenbeheer wilt uitbesteden. Maar ook om u te adviseren over de mogelijkheden van innovatieve technologieën. Wij hebben de juiste kennis en expertise in huis en zetten bij elke samenwerking een team van experts in die met u meedenken en meedoen. Voor uw cliënten een veilig en comfortabel gevoel en voor uw medewerkers een zorg minder.

Met de juiste hulp en middelen

Wij leveren hulpmiddelen en bijbehorende diensten aan zorgorganisaties, zowel budgettair als bovenbudgettair. Wij bieden innovatieve oplossingen en adviseren u bij het kiezen van hulpmiddelen voor mobiliteit, tillen en transfers, revalidatie, fysiotherapie, decubitus en obesitaszorg. Ook verzorgen wij het gehele beheer van uw zorghulpmiddelenpark. Wij onderhouden, repareren en reinigen uw zorghulpmiddelen. Daarnaast kunnen wij ze voor u in depot plaatsen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij bieden de juiste service.

Bij HartingBank staat uw vaste klantteam voor u klaar

Wij zorgen dat u de optimale hulp en middelen heeft om er voor uw cliënten te zijn.