Het uitgangspunt bij bock voor al hun activiteiten is de cliënt en zijn of haar dagelijkse activiteiten. bock biedt een volledig scala aan inrichtings- en interieurdiensten. De producten van bock zijn ontworpen rondom de behoeften van zowel de cliënt als de zorgmedewerker.

De doordacht ontworpen verpleegbedden van bock combineren maximaal comfort voor cliënten en voldoen volledig aan de technische en functionele wensen van de zorgprofessional. De bedden van bock worden gemaakt in Verl, Duitsland. bock is sterk verbonden met zijn locatie en neemt verantwoordelijkheid voor de mensen in Verl en omgeving. Het uitgangspunt voor al hun activiteiten is de zorgbehoevende en zijn dagelijkse levensverrichtingen. Op basis van gedegen wetenschappelijke principes zet bock technologische processen in om zo goed mogelijk bij te dragen aan betekenisvolle verbetering van de zorg. In de afgelopen tien decennia hebben zij zich keer op keer onderscheiden met een groot aantal innovaties. Een breed scala aan baanbrekende ontwikkelingen en gepatenteerde oplossingen heeft van bock een pionier in de zorgmarkt gemaakt.

bock staat ook voor continue ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en verankert dit in gedachten. Dit sluit mooi aan bij de missie en visie van HartingBank. Zo zorgen we samen voor mens en natuur!

bock streeft ernaar om maximale kwaliteit, veiligheid en comfort te realiseren door middel van ideeën, kennis en geavanceerde productietechnologie.

practico 25|80 plus

Met de practico 25|80 plus zorgt bock als specialist op gebied van flexibele oplossingen voor een highlight in het verpleegbeddensegment. De bewoner profiteert met practico 25|80 plus en zijn comfortabele 4-delige ligvlak, matrasverlenging en ergonomische rugleuninglengte van comfortabele en fysiologische zit- en lighoudingen. Voor de beste verpleging en om veilig te liggen, is het bed in hoogte verstelbaar van 25 tot 80 cm en kan het met een overzichtelijk vormgegeven handschakelaar veelzijdig worden versteld.

Dit bed doet mee met onze Collectieve Inkoop Verpleegbedden.

Lees meer over de Collectieve Inkoop Verpleegbedden

floorline 15|80

Met het floorline® 15|80 bed heeft bock, gespecialiseerd in verpleegbedden en uitgaande van de praktijk, een eigen categorie van ultra lage bedden ontwikkeld.

Zij houden hierbij rekening met de specifieke behoeften van zowel de cliënten als het zorgpersoneel. Met het floorline® 15|80 bed bepaalt bock een nieuwe standaard voor valpreventie en zorgverlening. 

Doordat dit bed zo laag bij de grond kan worden geplaatst zijn vrijheidsbeperkende maatregelen niet nodig. Zoals voor onrustige slapers, die zich geen zorgen meer hoeven te maken over fysieke beperkingen. Tegelijkertijd wordt de mobiliteit bevorderd. Valincidenten en de ernst hiervan worden aanzienlijk beperkt door het floorline® 15|80 bed. Door vermindering van de valincidenten heeft de verpleging meer tijd voor de verzorging van de bewoners. 

Neem contact op voor meer informatie

bock storeline®

bock biedt een ruim assortiment nachtkastjes. Van mobiele tijdelijke oplossing tot een nachtkastje met een server. Zo biedt bock voor elke zorgsituatie de oplossing die het beste in uw zorgconcept past.

Maximaal schaalbaar: 

Van klein bijzettafeltje tot grote assistent: De nachtkastjes uit de bock storeline® t100–t103.

Altijd bij de hand: 

Nachtkastjes met handige bedtafel: De nachtkastjes uit de bock storeline® t200-t300.

Flexibele assistent: 

Voor maximaal woon- en zorgcomfort. De servers van de bock storeline® s100 – s300

Neem contact op voor meer informatie