Ontmoet HartingBank Deventer

Graag heten wij u welkom op onze open dag
Donderdag 16 februari | 13:00 - 17:00

Wat staat er op het programma?

Een uniek kijkje achter de schermen.
Maak kennis met de medewerkers van HartingBank Deventer. Wij laten met trots onze vestiging zien.

Het seminar programma is bekend:
Onze collega en projectmanager Franz van Duijvenvoorde vertelt over ons nieuwe Track & Trace-systeem waardoor zorghulpmiddelen altijd vindbaar zijn en nooit meer zoekraken. Beleidsmanager Iris van Krugten zal spreken over hoe HartingBank omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na deze seminars zal er middels een rondetafelgesprek ruimte zijn om met elkaar te discussiëren over verschillende onderwerpen. Dit rondetafelgesprek zal worden geleid door René Martens, de commercieel directeur van Medux.

Hulpmiddelenmarkt en workshops
Op de hulpmiddelenmarkt delen wij graag de nieuwste innovaties op het gebied van zorghulpmiddelen. Onze leveranciers staan hier klaar om vragen te beantwoorden. En ervaar hoe het is om te trippelen in een trippelrolstoel door middel van virtual reality.

Hapje en een drankje
Uiteraard is er gedacht aan een hapje en een drankje. Dit geeft de gelegenheid om te netwerken en onze collega’s en leveranciers vragen te stellen.

Nieuwsgierig geworden? Meld u snel hieronder aan voor de open dag.

Is de open dag ook interessant voor een collega? Meld graag de collega apart aan of stuur deze pagina door. Wij horen graag wie wij kunnen verwelkomen!