Ontmoet HartingBank Deventer

Registratie van de open dag

Donderdag 16 februari 2023

Leuk dat u aanwezig was op de open dag

Wij kijken terug op een geslaagde open dag. Er was veel te beleven. Er werden seminars gegeven over duurzaamheid door Iris van Krugten (Beleidsmanager HartingBank), over Track & Trace door Franz van Duijvenvoorde (Projectmanager) en een ronde tafelgesprek met Jan Grieping (Raad van Bestuur Carinova) en René Martens (Commercieel directeur HartingBank). Ook werd gedurende de middag uitleg gegeven over ons klantenportaal en het gebruik van managementrapportages en servicemanagementrapportages. Ook de hulpmiddelenmarkt werd druk bezocht. Er waren meerdere leveranciers om de zorghulpmiddelen te demonstreren en vragen te beantwoorden. Daarnaast was er ruimte om te netwerken.

Wilt u de presentaties teruglezen? Klik hieronder voor de presentaties

Green Deal door Iris van Krugten

Track & Trace door Franz van Duijvenvoorde

Rondetafeldiscussie door Jan Griepink en René Martens

Bekijk hieronder de foto’s van de open dag

Bijlagen hulpmiddelenmarkt

Heeft u de hulpmiddelenmarkt bezocht en wilt u meer informatie? Onze collega’s staan uiteraard altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Hieronder zijn brochures en verdere informatie te vinden van de leveranciers die aanwezig waren op de open dag. Door op de link te klikken opent u de brochure of pagina in een nieuw tabblad:

Productspecialisme anti-decubitus

Productspecialisme paramedisch

Productspecialisme tillen & transfers

Productspecialisme bedden

Bovenbudgettair

Contact

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de open dag of wilt u in contact komen met de collega’s van HartingBank Deventer? Dit kan middels onderstaand formulier: