MHG wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2024

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen! Met de banketstaaf bedanken wij u graag voor onze samenwerking. Namens het hele MHG-team wensen wij u en uw collega’s fijne feestdagen en een mooi, liefdevol en gezond 2024. Wij kijken uit naar de samenwerking in het nieuwe jaar!

Geniet van de banketstaaf

Een banketstaaf is natuurlijk de ideale traktatie tijdens de feestdagen. Hoewel de banketstaaf direct uit de doos gegeten kan worden, is deze natuurlijk het lekkerst als deze warm is. Maar hoe is een banketstaaf het lekkerst warm te maken?

Oven
Wij raden aan om de oven voor te verwarmen op 175° Celsius. Plaats de banketstaaf zo’n 5 tot 10 minuten op een bakplaat om deze lauw tot warm te serveren. De smaak van amandelspijs komt zo het beste tot zijn recht.

Magnetron
Het is ook mogelijk de banketstaaf in de magnetron te verwarmen. Houd er wel rekening mee dat bladerdeeg in de magnetron slap wordt. Laat hem zo’n 30-40 seconden op 800 Watt opwarmen. Doe dit niet veel langer want met het verwarmen in een magnetron is een risico dat de amandelspijs te heet wordt of zelfs verbrand.

Verwarming
Een traditionelere manier van opwarmen is de verwarming. Dit komt wel goed uit want deze staat tijdens de koude wintermaanden toch wel aan! Verwikkel de banketstaaf in aluminiumfolie en plaatst deze op de verwarming. Laat deze 20 minuten liggen of maar 10 minuten als de verwarming hoog staat.