Onze missie is om zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar te houden. Om dit te bereiken is het noodzakelijk om zorginnovatie te omarmen. Medux heeft daarom de Afdeling Innovatie opgezet. Hiermee nemen wij een leidende rol om zo de inzet van zorgtechnologie in de Nederlandse zorg te versnellen. Wij nemen de leiding in zowel proactieve kennisdeling als het beschikbaar stellen van en adviseren over de implementatie van technologische hulpmiddelen. Op deze manier kunnen wij een trusted advisor zijn voor onze klanten.

Marktscan

Onze Afdeling Innovatie werkt met een Marktscan, waarmee de markt aan de hand van verschillende thema’s in kaart wordt gebracht. We gaan hiervoor graag met zorgprofessionals in gesprek, omdat we erg benieuwd zijn wat innovatie voor ze betekent en wat wij hierin voor hen kunnen betekenen. Deze panelleden helpen ons vervolgens ook te beoordelen welke innovatieve producten geschikt zijn om te worden opgenomen in ons assortiment.

Wat houdt het in?
Panelleden worden uitgenodigd om middels de Bono methodiek de nieuwe producten te beoordelen. Vervolgens plannen we een afspraak in van een uur waarin we dit product bespreken. Wat vindt u van het product? Welk probleem lost het op? Voldoet het aan de verwachting? Elke input is welkom.

Voor wie?
We zoeken naar input vanuit zoveel mogelijk invalshoeken en van professionals met verschillende achtergronden. Bent u verzorgende, ergotherapeut, fysiotherapeut? Of inkoper, bestuurder of lid van een innovatie team? Iedereen is welkom! Zo toetsen we samen nieuwe zorgtechnologie voordat deze wordt ingezet op de werkvloer.

Meld u nu aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.