Onze missie is om zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar te houden. Om dit te bereiken is het noodzakelijk om zorginnovatie te omarmen. Medux heeft daarom de Afdeling Innovatie opgezet. Hiermee nemen wij een leidende rol om zo de inzet van zorgtechnologie in de Nederlandse zorg te versnellen. Wij nemen de leiding in zowel proactieve kennisdeling als het beschikbaar stellen van en adviseren over de implementatie van technologische hulpmiddelen. Op deze manier kunnen wij een trusted advisor zijn voor onze klanten.

Een nieuwe horizon in de gezondheidszorg

Moderne zorgtechnologie stelt zorgmedewerkers in staat om efficiënter en plezieriger te werken, de zorgkwaliteit te verbeteren en cliënten meer autonomie te geven in hun eigen zorgproces. Onze innovatie helpt ook om kosten te verlagen en de toegang tot zorg te vergroten. Dit levert voordelen op voor zowel zorgverleners, zorginstellingen als cliënten.

Bij Medux staat de gezondheid en het welzijn van zorgmedewerkers en hun cliënten voorop. Onze deskundige specialisten staan klaar om u te adviseren over de juiste zorghulpmiddelen en technologieën die bij uw behoeften passen. We bieden ondersteuning bij het in kaart brengen van de behoefte door middel van workshops, implementatie, installatie, training en nazorg om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw zorgtechnologie haalt. Wij ondersteunen zowel intramuraal als extramuraal. Onze medewerkers binnen Innovatie vallen om die reden in de overkoepelende Medux organisatie en bedienen zowel de labels Medipoint als HartingBank.

Innovatie in de zorg is een reis die nooit stopt

Innovatie in zorgtechnologie is een continu doorlopend proces. Ontdek onze slimme producten en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Laten we samenwerken voor een gezondere, efficiëntere en toekomstbestendige gezondheidszorg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze collega’s van de Afdeling Innovatie via innovatie@medux.nl.

Klantreis

Medux adviseert over (combinaties van) innovatieve zorghulpmiddelen die
bijdragen aan het verbeteren van het welzijn en/of de zelfredzaamheid van de cliënt, de zorg betaalbaar houden, tijd besparen of de werkdruk op het zorgpersoneel verlichten waardoor het werkgeluk toeneemt.

Samen met de klant leggen we hiervoor een route af, met uiteindelijk doel het innovatieve product of dienst in te zetten in uw organisatie. Hoe deze route er uit ziet hebben we opgemaakt in een infographic:

Neem contact op

Bent u verzorgende, ergotherapeut, fysiotherapeut, inkoper of lid van een innovatie team? Of wilt u meer informatie over onze innovatieve producten en diensten of een vrijblijvend advies? Neem via onderstaand formulier contact op met onze afdeling innovatie.