HartingBank op Zorgtotaal

HartingBank kijkt met plezier terug op Zorgtotaal

HartingBank stond op 14, 15 en 16 juni op Zorgtotaal; het grootste event voor gezondheid en zorg. Het was een feest om zoveel mensen weer live te ontmoeten, onze nieuwste producten te laten zien en veel inspiratie op te doen.

HartingBank op Zorgtotaal 2022

Op onze stand was een hoop te zien en beleven!

Cliënten uit de zorg die slecht slapen kunnen baat hebben bij een goed matras

Onze Decubitus Zorg productspecialisten hebben ons nieuwste hybride anti-decubitus systeem SuuZ laten zien.

Het bossy smartmatras kan de slaap van cliënten monitoren

We hadden de primeur van het slimme Bossy matras! Dit matras is voorzien van sensoren die meten óf een cliënt in bed ligt, hoe lang en in welke houding. De Bossy helpt kwalitatieve zorg efficiënt, toegankelijk en betaalbaar te houden.

U kon de Mixed Reality bril van HoloMoves testen. De bril projecteert hologrammen terwijl de echte wereld zichtbaar blijft. Verschillende games maken bewegen leuk op elk niveau.

HartingBank organiseerde twee kennissessies

Inspiratie: toekomstvisie op de zorg

René Martens (CCO van Medux) in gesprek met Esther Vergeer (Chef de Mission Paralympics en Paralympisch kampioen) en Vivian Broex (Raad van Bestuur ZorgSpectrum). Er wordt veel over passende zorg gesproken. Maar wat is passend in deze tijd van digitalisering, standaardisatie en tegelijkertijd ook meer individuele behoeften?

Beter te vroeg dan te laat; samen-werken

Hoe zorg je voor goede interdisciplinaire samenwerking? Waar loop jij als zorgprofessional tegen aan? En hoe zorg je voor de juiste hulpmiddelen op het juiste moment?  Tommie Niessen (bekend van o.a. Tommie in de zorg) schrijft, filmt en spreekt over de zorg. Alles met één doel; de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart zetten.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, evenementen en kennissessies? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.