HartingBank decubitus zorg

Stop Decubitus Dag

Cliënten die lang in dezelfde houding zitten of liggen, hebben een verhoogd risico op doorliggen. Decubitus is niet alleen pijnlijk, maar belemmert ook het herstel en leidt tot een langere opnameduur; de impact is dus groot. Daarom is het vandaag Stop Decubitus Dag, een initiatief van The European Pressure Ulcer Advisory Panel, om decubituspreventie onder de aandacht te brengen.

Onze AD-specialisten denken met u mee

Onze AD-specialisten helpen u om decubitus te voorkomen en behandelen. Zij ondersteunen u met trainingen en adviseren over de beste hulpmiddelen voor uw cliënten. Met de komst van Britt van der Ven en Claudia van den Tillaart is ons Decubitus Zorg team compleet! Zij stellen zich graag aan u voor.

Britt van der Ven

Ik ben geboren in Gouda en woon al mijn hele leven in Lekkerkerk. In 2020 heb ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond. Ik heb bij verschillende verpleeghuizen, de thuiszorg en bij Rijndam revalidatie in Rotterdam stage gelopen. Bij Rijndam heb ik ervaren dat hulpmiddelen en techniek van groot belang zijn en kunnen bijdragen aan het herstel en welzijn van bedlegerige cliënten. Ik ben trots om onderdeel te zijn van het HartingBank Decubitus Zorg team. Ik kijk er naar uit om veel te leren van mijn ervaren collega’s!

Claudia van den Tillaart

Ik heb bijna twintig jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt. Tien jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar verpleegkundig adviseur op het gebied van anti-decubitus. Vanwege mijn affiniteit met wondzorg heb ik in 2015 de verpleegkundige specialisatie Wondzorg op de Erasmus MC Academie afgerond. Decubitus kan een grote impact hebben op iemands welbevinden. Als productspecialist Decubitus Zorg bij HartingBank kan ik met al mijn ervaring en kennis, van betekenis zijn. Voor de instellingen, de zorg én de cliënt. En dáár word ik blij van.

AD-producten

  • Basis matrassen
  • Preventieve matrassen
  • Licht dynamisch systemen
  • Sterk dynamisch systemen
  • Low Air Loss
  • Hybride systemen
  • Innovatieve hulpmiddelen

Bekijk ons uitgebreide koop en huur assortiment AD-hulpmiddelen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor decubituszorg? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, advies, een training of afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.