Coronamaatregelen

HartingBank hanteert aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus. Wij doen er alles aan om onze klanten zo veilig mogelijk van dienst te zijn en de continuïteit van onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen.

Onze dienstverlening blijven wij uitvoeren zoals u van ons gewend bent. Denk hierbij aan het onderhoud van hulpmiddelen, passingen, reparaties en leveringen. Wij werken conform de RIVM-richtlijnen en volgen daarnaast eventuele specifieke instructies en protocollen van uw zorgorganisatie.

Voor de onderstaande diensten geldt een aangepaste werkwijze:
  • Afleveringen worden in nauw overleg met de paramedici gedaan.
  • Hulpmiddelen worden zoveel mogelijk ingesteld in onze werkplaatsen, om zo persoonlijk contact tot een minimum te beperken.
  • Zichtplaatsingen (proefplaatsingen) beperken wij momenteel tot een minimum. Deze doen wij alleen in geval van urgentie of spoed.
  • Passingen en reparaties aan persoonsgebonden hulpmiddelen blijven we uitvoeren. Passingen kunnen ook digitaal of telefonisch gedaan worden.
Maatregelen contact met klanten
  • Wanneer onze medewerkers bij u langskomen (voor een reparatie, passing of aflevering van een hulpmiddel), beperken zij zoveel mogelijk het contact met cliënten.
  • Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
  • Onze medewerkers zullen gepaste afstand bewaren.
Coronabesmetting in uw omgeving?

Heeft een besmetting plaatsgevonden bij u of in uw directe omgeving? Dan verzoeken wij u om hiervan melding te doen bij uw HartingBank contactpersoon. Wij kunnen dan gepaste maatregelen nemen ter bescherming van onze medewerkers en om verdere verspreiding te voorkomen.

Wij houden u op de hoogte

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te blijven bedienen. We houden de ontwikkelingen over het coronavirus nauwlettend in de gaten en informeren u bij nieuwe, relevante informatie via HartingBank.nl.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw vestiging of vaste contactpersoon van HartingBank.