HartingBank kondigt partnership aan met Kepler Vision Technologies

HartingBank slaat de handen ineen met Kepler Vision Technologies. Zij zijn ontwikkelaar van unieke artificiële intelligentie (AI) voor de zorg. De Kepler Night Nurse detecteert incidenten via beeld in zorginstellingen en ziekenhuizen wereldwijd. Door de samenwerking waken nog meer zorginstellingen over het welzijn van hun cliënten door middel van kunstmatige intelligentie.

HartingBank levert, beheert en onderhoudt zorghulpmiddelen voor zorgorganisaties. Dat doen zij al bijna 200 jaar met succes. Daarnaast adviseert HartingBank over de inzet van innovatieve producten in de zorg. Josette Luijten, directeur HartingBank: “Wij vinden dat zorgorganisaties de optimale hulp en middelen moeten hebben om er voor hun cliënten te zijn. We zijn dan ook heel blij met het partnership met Kepler Vision Technologies. Als wij samen valse alarmen elimineren, kunnen zorgmedewerkers voor degenen zorgen die het nodig hebben. Daar doen we het voor!”

Dr. Harro Stokman, CEO van Kepler Vision Technologies: “De samenwerking met Hartingbank stimuleert de groei van onze organisaties. Dat de Kepler Night Nurse nu beschikbaar is via de grootste leverancier en dienstverlener voor zorghulpmiddelen in Nederland, bevestigt ook de betrouwbaarheid van ons valdetectiesysteem. Met hun landelijke dekking en enorme slagkracht is HartingBank de aangewezen partner voor Kepler Vision Technologies. Ons gezamenlijke doel om de zorg te ontzorgen verbindt ons!”