Nikita Plomp adviseur

Bij onze adviseur Nikita Plomp zit je goed

Bij Hartingbank werken wij met mensen voor mensen. Daarom stellen wij ook graag onze medewerkers aan u voor. Hier maakt u kennis met onze adviseur Nikita Plomp.

Al meer dan drie jaar is Nikita werkzaam bij ons. Ze voelt zich bij Hartingbank in regio Den Haag als een vis in het water. Bij haar zitten mensen letterlijk goed. Het afstellen van rolstoelen maakt haar helemaal blij. Vooral als het gaat om een elektrische rolstoel. Nikita is namelijk gek op motorrijden en alles wat met motoren te maken heeft.

Nikita Plomp portret

“De glimlach van een cliënt die weer comfortabel zit, is goud waard

De interesse voor beweging zat er bij Nikita al vroeg in. Als kind droomde ze ervan om als politieagent op een grote motor door het leven te gaan. Uiteindelijk studeerde Nikita in 2016 af als bewegingstechnoloog. Ze geeft nu bij Hartingbank (technisch) advies over revalidatiehulpmiddelen zoals bijvoorbeeld rolstoelen. Ook geeft ze daarbij soms advies over mogelijke persoonlijke aanpassingen.

Hoe Nikita werkt

Als Nikita de deur van een verpleeghuis binnenloopt, begint haar werkdag. Meestal bespreekt ze eerst de cliënten die op het spreekuur staan. Zo weet ze precies wie ze voor zich heeft. Natuurlijk maakt ze ook tijd voor een praatje en een kop koffie. Ze is voor sommige therapeuten dan ook meer een collega dan alleen een adviseur. Soms loopt haar dag even anders en kost het wat meer tijd om de wensen van cliënten helder te krijgen. Echt even tijd nemen vindt ze belangrijk. Op die manier krijgt de cliënt namelijk een betere zitoplossing. Klik hier voor informatie over onze GRZ rolstoelen en cliëntgebonden rolstoelen

Wat Nikita zo fijn vindt aan haar werk, is dat ze elke dag met mensen bezig is. Ze spreekt zowel de binnendienstmedewerkers en de monteurs van ons, als ook therapeuten, familie en cliënten. De baan van adviseur bij Hartingbank geeft haar veel voldoening. Nikita’s drijfveer kan niet beter omschreven worden, dan zoals ze het zelf zegt: ‘De glimlach van een cliënt die weer comfortabel zit is goud waard’. 

Het hele interview met Nikita lezen? Bekijk dan pagina 50 en 51in het Hartingbank magazine.